Kamivent AB
Kamivent AB

Välkomen till Kamivent AB

Takfläktar för bostadsrättsföreningar

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att säkerställa optimal luftkvalitet och komfort i era fastigheter. Vårt team av professionella tekniker arbetar noggrant för att se till att er ventilationsanläggning fungerar effektivt och är ordentligt underhållen. Kontakta oss för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa er BRF.

Takfläktar för villaägare

Takfläktar är en viktig del av ventilationssystemet för villaägare, eftersom de effektivt cirkulerar luften och bidrar till att skapa en behaglig inomhusmiljö. Hos kamivent AB erbjuder vi ett brett utbud av takfläktar av hög kvalitet som passar olika behov och stilar. Med våra produkter kan du säkerställa en optimal ventilation i ditt hem.

Uppgradering av gamla takfläktar med Kamivent AB.


Vi på kamivent AB specialiserar oss på att hjälpa till med utbyte av gamla takfläktar. Med vår expertis och erfarenhet ser vi till att ditt ventilationssystem fungerar smidigt och effektivt. Kontakta oss idag för att få hjälp med att uppgradera din takfläkt och förbättra luftkvaliteten i din fastighet.

Arbetet tar cirka 1-2 timmar då vi måste injustera om ventilationen

 
 
 
 
 
 
 

Om oss

Med vårt team av erfarna hantverkare och projektledare är vi redo att möta alla dina byggbehov, stora som små. Vi utför allt från mindre renoveringsarbeten till större utbyggnadsprojekt, alltid med kvalitet och kundnöjdhet i fokus. Med KamiVent vid din sida kan du förvänta dig pålitlig service, exceptionell kompetens och en problemfri upplevelse.

KamiVent AB

Org.nr: 559376-4847

F-Skatt: Aktiv

Registrerad i Momsregistret: SE559376484701

Måndag - Fredag
07:00 - 17:00
Lördag - Söndag
Stängt
unsplash